016 589 500
016 589 504

Maak kennis met onze serviceflats

Is je huis te groot geworden? Vergt het onderhoud van je tuin net iets te veel moeite? Leer dan nu onze moderne serviceflats kennen! Verblijf tijdelijk in één van onze assistentiewoningen en ontdek hoe aangenaam wonen het is in residentie Parkhof, gelegen op een boogscheut van Herent centrum. Met al het nodige comfort binnen handbereik in de serviceflats en een uitgebreide waaier op vlak van zorg en dienstverlening geniet je van elke dag. Kom daarom proeven van het leven in Serviceresidentie Parkhof (Herent) en ontdek ons bijzondere woonconcept op maat.


Comfortabel en veilig wonen in serviceflats Parkhof

De 120 assistentiewoningen die ons stijlvolle wooncomplex rijk is, zijn allemaal ruim, comfortabel en ingericht met moderne veiligheidstechnieken. Deze aangename en aangepaste woonomgeving combineren we met de nodige zorg- en hulpverlening, zodat we te allen tijde voor je kunnen klaar staan.

 
Is je huis te groot geworden? Vergt het onderhoud van je tuin net iets te veel moeite? Leer dan nu onze moderne serviceflats kennen!

Alle serviceflats hebben één of twee slaapkamers, een ruime badkamer, een volledig uitgeruste keuken, voldoende bergruimte en een privéterras. Ook een tv, wasmachine en droogkast zijn aanwezig. De assistentiewoningen beschikken daarnaast over een noodoproepsysteem en zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. In de ondergrondse parking kan je bovendien gemakkelijk je auto parkeren. Wonen in één van de serviceflats van Parkhof (Herent), staat gelijk aan wonen in alle comfort en veiligheid.

Bij Serviceresidentie Parkhof zorgen we niet enkel voor comfortabel ingerichte serviceflats, we bieden je ook een ruim en gevarieerd aanbod aan ontspanningsfaciliteiten.
 

Serviceflats met talrijke ontspanningsmogelijkheden

Bij Serviceresidentie Parkhof zorgen we niet enkel voor comfortabel ingerichte serviceflats, we bieden je ook een ruim en gevarieerd aanbod aan ontspanningsfaciliteiten.


Zo kan je even wat petanque spelen, gaan fitnessen, meedoen aan een les aquagym, wandelen in de groene omgeving van Parkhof, een lezing bijwonen over een actueel thema, een bezoekje aan een museum brengen, ontspannen in de infraroodcabine, de jacuzzi of het zwembad, … Een serviceflat huren bij residentie Parkhof (Herent) is inclusief al onze heerlijke ontspanningsmogelijkheden! Overal heerst er een gezellige en vriendelijke sfeer.

Verblijf in één van onze comfortabele serviceflats

Beslissen om in een assistentiewoning te wonen is niet altijd even vanzelfsprekend. Bij Serviceresidentie Parkhof (Herent) bieden we je echter een unieke formule aan waarbij je tijdelijk in één van onze serviceflats kan verblijven en zo kan kennismaken met het appartement, onze dienstverlening en onze activiteiten.

 
Bij Serviceresidentie Parkhof (Herent) bieden we je echter een unieke formule aan waarbij je tijdelijk in één van onze serviceflats kan verblijven en zo kan kennismaken met het appartement, onze dienstverlening en onze activiteiten.

Woon zo lang mogelijk zelfstandig dankzij de prachtige, comfortabele serviceflats van Parkhof – een bijzondere woonoplossing op maat. Zou je na je tijdelijke verblijf bij ons graag een serviceflat huren? Dan brengen we dat samen met jou in orde.

Deel deze pagina:
Ontdek onze flats:
 • serviceflat huren assistentiewoningen serviceflats serviceflat
 • serviceflat serviceflat huren assistentiewoningen serviceflats
 • assistentiewoningen serviceflats serviceflat serviceflat huren
serviceflats serviceflat serviceflat huren assistentiewoningen
Enkele reacties:
 • Een prachtig appartement en alles wat we nodig hebben binnen handbereik: we konden ons geen betere woonst inbeelden!

  Fam. Weckx-Verelst

 • Door ziekte kon ik niet langer in mijn huis blijven wonen. Dankzij Parkhof kan ik nu toch mijn zelfstandigheid behouden, terwijl er altijd hulp in de buurt is.

  I. Janssens

 • Wij gaan elke week minstens twee keer eten in brasserie De Persil. Het vaste menu biedt een ruime keuze en ook de suggesties zijn altijd een schot in de roos.

  Fam. De Backer

 • Een dikke pluim voor het personeel van residentie Parkhof. Ze doen hun werk fantastisch goed en elke dag opnieuw worden wij begroet met de glimlach!

  F. Van den Bergh

 • Op zonnige dagen is het zalig vertoeven in de grote tuin. De wellness en het zwembad zijn ideaal wanneer het weer iets minder meezit.

  J. Claes

serviceflats serviceflat serviceflat huren assistentiewoningen
Contacteer ons:
Persilstraat 50
3020 Herent
serviceflat huren serviceflat serviceflats assistentiewoningen  016 589 500
Openingsuren:
Maandag t/m vrijdag:
9 u - 13 u / 14 u - 18 u

Graag na afspraak