016 589 500
016 589 504

Brasserie De Persil

Een heerlijke snack, een sappig stukje vlees, een klassieker uit de Belgische keuken of misschien wel een hemels zoet dessert... Iedereen vindt zijn smaak in brasserie De Persil in Herent! Deze brasserie maakt deel uit van serviceresidentie Parkhof, maar stelt zijn deuren open voor iedereen. Op 5 minuutjes wandelen van het station van Herent en met diverse bushaltes in de buurt is dit de ideale plaats om met het hele gezin te genieten van een lekkere maaltijd of een drankje. Kom dus zeker langs om de warme, familiale sfeer van brasserie De Persil te voelen én te proeven!


Heerlijk tafelen in De Persil

Brasserie De Persil bevindt zich op de voormalige Henkelsite en dankt zijn naam aan de oude Persilfabriek die volledig werd omgebouwd. Op deze unieke locatie kan je elke dag genieten van een overheerlijke lunch of diner, een kleine versnapering of een smakelijke koffie, en dit alles aan zeer democratische prijzen. Onze vaste menukaart biedt een uitgebreide mix van Italiaanse en Belgische keuken en per seizoen werken we ook met verschillende suggesties. Deze worden steeds bereid met kwalitatieve en verse producten, gecombineerd met de passie van onze chef-kok!

 
Iedereen vindt zijn smaak in brasserie De Persil in Herent! Deze brasserie maakt deel uit van serviceresidentie Parkhof, maar stelt zijn deuren open voor iedereen.

Niet zomaar een brasserie

Bewoners van residentie Parkhof kunnen in De Persil dagelijks genieten van een lekkere hap, maar ook mensen van buiten de residentie zijn van harte welkom. Er is voldoende parkeergelegenheid om al je familie en vrienden uit te nodigen en er is tevens een hotspot die je gratis wifi-toegang biedt. Daarenboven is er een polyvalente zaal die onder andere gebruikt kan worden voor vergaderingen en privé feestjes. Samen met de kok van onze brasserie kan er afgesproken worden om tijdens zulke evenementen warme maaltijden, broodjes, of iets anders naar wens te voorzien. Vraag ons zeker naar de mogelijkheden!


Brasserie de Persil is een gezellige, hedendaagse brasserie in de buurt van Leuven waar iedereen van een lekkere maaltijd kan genieten.
 

Kom langs en geniet!

Brasserie de Persil is een gezellige, hedendaagse brasserie in de buurt van Leuven waar iedereen van een lekkere maaltijd kan genieten. Lunch, diner, snack of dessert: de uitgebreide menukaart en seizoensgebonden suggesties bieden voor ieder wat wils. Op zonnige dagen kan je voor een drankje tevens plaatsnemen op ons mooie terras. Brasserie De Persil is elke dag geopend van 11u tot 21u


De keuken is open van 12u tot 20u. Wil je graag een tafeltje reserveren? Dat kan op het nummer 016/58 95 04 of via www.brasseriedepersil.be. Wie zich graag laat verwennen met hemelse maaltijden aan democratische prijzen, moet zeker langskomen in brasserie De Persil!

Deel deze pagina:
Ontdek onze flats:
 • brasserie herent brasserie de persil herent brasserie brasserie leuven
 • brasserie leuven brasserie herent brasserie de persil herent brasserie
 • brasserie de persil herent brasserie brasserie leuven brasserie herent
brasserie brasserie leuven brasserie herent brasserie de persil herent
Enkele reacties:
 • Een prachtig appartement en alles wat we nodig hebben binnen handbereik: we konden ons geen betere woonst inbeelden!

  Fam. Weckx-Verelst

 • Door ziekte kon ik niet langer in mijn huis blijven wonen. Dankzij Parkhof kan ik nu toch mijn zelfstandigheid behouden, terwijl er altijd hulp in de buurt is.

  I. Janssens

 • Wij gaan elke week minstens twee keer eten in brasserie De Persil. Het vaste menu biedt een ruime keuze en ook de suggesties zijn altijd een schot in de roos.

  Fam. De Backer

 • Een dikke pluim voor het personeel van residentie Parkhof. Ze doen hun werk fantastisch goed en elke dag opnieuw worden wij begroet met de glimlach!

  F. Van den Bergh

 • Op zonnige dagen is het zalig vertoeven in de grote tuin. De wellness en het zwembad zijn ideaal wanneer het weer iets minder meezit.

  J. Claes

brasserie brasserie leuven brasserie herent brasserie de persil herent
Contacteer ons:
Persilstraat 50
3020 Herent
brasserie herent brasserie leuven brasserie brasserie de persil herent  016 589 500
Openingsuren:
Maandag t/m vrijdag:
9 u - 13 u / 14 u - 18 u

Graag na afspraak